Resultat Friluftshelga Hyen Triathlon 2018

Postet av Hyen IL den 30. Jul 2018

Ein gla gjeng som har gjennomført triathlon i Hyen. Vi skulle ønske bedre deltaking, men vi får mobilisere til neste år og håpe på litt bedre deltaking då. Men det skal ikkje ta vekk oppmerksomheten til desse prestasjonane i år. I sterk varme, men ellers fine forhold blei det ein fin og underholdande konkurranse.

Resultatlistene finn de her:

https://www.webscorer.com/race?raceid=145288


Triathlon løyper

Postet av Hyen IL den 28. Jul 2018

Oversikt over sykkeletappen.

Oversikt over løpsetappen.Friluftshelga Hyen Triathlon 2018.

Postet av Hyen IL den 26. Jul 2018


Då er det klart for å kunne melde seg på triathlon laurdag 28. juli kl.14.30

https://www.webscorer.com/regi...

Det blir samme løype som i fjor, og også i år blir vegen stengt for å ivareta sikkerheten. Meir info kjem snart.Nasjonalt Friidrettsstemne 2018

Postet av Hyen IL den 25. Jul 2018


Då er endå eit Nasjonalt stemne over på ein fantastisk fin sommarkveld i Hyen. Arrangementet gjekk heilt greitt, og takka være ein trufast funksjonærgjeng som stiller på år etter år, kan vi også i år seie oss nøgde. Deltakarantalet er stabilt rundt 50, og om lag 80 startar.

Under er linken til resultatlista.

Resultatliste-Komplett.pdfOlsokløpet 2018.

Postet av Hyen IL den 24. Jul 2018

Olsokløpet 2018 var starten på årets friluftshelg i Hyen. 71 registrerte personar registrerte seg og tok turen til fjells denne kvelden. 17 av desse stile i konkurranseklassa.

Etter fleire månader med sol, så kom regnet denne kvelden. Det fyseleg på Støylen der grunneigarane hadde laga til for grilling, salg av rømmaske, kaker og kaffi.

Løpet blei vunne av 12 år gamle Rasmus Ommedal Ohrstrand frå Sarpsborg på imponerande 24 minutt og 47 sekund. Ellers var det svært mange gode tider frå svært unge løparar.
Komplett resultatliste finn du her: https://www.webscorer.com/race...Olsokløpet 2018.

Postet av Hyen IL den 20. Jul 2018


Det nærmar seg olsok, og Friluftshelg med alle dei aktivitetane det innebærer. Hyen IL er medarrangørar på ein del av dei, blandt anna Olsokløpet. Det er eit samarbeid mellom grunneigarane i Ommedal og HIL, og er eit arrangement for både mosjonistar og dei som vil konkurrere med klokka.

Olsokløpet blir i år MANDAG 23. JULI. Mosjonistane kan starte å gå kl. 18.00, og konkurranseløparane startar kl. 19.30. Registrering ved bompengebua frå kl. 18.00. Startavgift kr. 50,- for alle. Enkel premiering på Ommedalsstøylen etter løpet. Det er mogeleg å køyre til støylen med ekstra klær for dei som ønsker det.

På støylen vil gruneigarane selge rømmaske, platekake, kaffi og pølse. Gratis saft til alle.

Vel møtt til ein kveld på Ommedalsstøylen. Og vi håpar på "kø" av gåande opp støylsvegen denne kvelden. Hyen Triathlon 2018

Postet av Hyen IL den 2. Jul 2018

Vi har glede av å tilby triathlon under Friluftshelga i år også. I den forbindelse treng vi ein del løypevakter. Reglane for sykkelarrangement på offentleg vei er innsjerpa, så vi må ha ein del personell som har løypevaktkurset.

Det er eit e-læring kurs på ca. 2 timar. Vi tenkte å ha ei samling på skulen torsdag kveld kl. 19.00 der vi tar kurset i lag.

Til dette treng vi frivillege. Ein del av styret blir der, og vi håpar at andre vil være med også. Kravet er at du må ha trafikalt grunnkurs eller være over 18 år.

Send ei melding til Bjørn på tlf. 47617741 hvis du ynskjer å være med. Det einaste ein treng å ta med er datamaskin. Levert av IdrettenOnline