Aktivitetar i Hyen IL 2018-2019.

Postet av Hyen IL den 15. Okt 2018

Då er hausten komen, og med den startar aktivitetene til Hyen Idrettslag. Men i år er vi i ein heilt anna situasjon. Der blir INGEN AKTIVITET I IDRETTSBYGGET denne vinteren. Gloppen kommune har starta med renovering av bygget, så vi må finne på alternative lokalitetar for aktivitetane våre.

Og det ser ut til å ordne seg. Vi er svært takknemlige for at Brødrene Aa leiger ut kjellaren på Columbus. Der vil mandagstreninga, dametrimmen, idrettsskulen og Zumba bli. Men all aktivitet blir utan apparat og utstyr, unntatt matter. Dei vil bli tilgjengelege der. I tillegg får HIL leige eit areal i nyehallen til Brødrene Aa der ein del vektutstyr og spinningsyklane blir oppsett. Dette lokalet er ikkje heilt klart endå, men info kjem så snart det er klart.

Mandagstreninga ser ut til å starte i dag mandag 15. oktober med frammøte på IDRETTSPLASSEN. Så avsluttar vi treninga med ei basisøkt i Columbuskjellaren frå 20.30 til 21.00. Hanna er den som blir ansvarleg denne kvelden.

Damentrimmen startar i morgon, tysdag 16. oktober kl. 20.00 med frammøte på IDRETTSPLASSEN. Der blir det oppvarmingsaktivitetar for så å avslutte i Columbuskjellaren. Kirsti er ansvarleg for dametrimmen, så kontakt henne for meir info.

Idrettsskulen har ikkje heilt bestemt kor tid dei vil starte, men info om det vil komme snart.

Hvis gubbetrimmen vil ha tilgang til spinningsyklane og vektene, så blir oppstarten der litt seinare i og med at lokalet ikkje er heilt klart endå. Men hvis dei ynskjer å nytte Idrettsplassen og Columbuskjellaren, så kan dei starte opp allereie onsdag 17. oktober. Snakk med Matias eller Arnfinn for å avklare korleis De vil gjere det.

Torsdag er Zumba-dag, og Silje er gira på å starte opp. Ho vil annonsere sjølv på Facebook. Men tidspunktet blir nok som tidlegare, kl. 20.00.

Spinning vil foregå i eit lokale i nyehallen til Brødrene Aa, der blir det ikkje oppstart før lokalet er ferdig. Torill er ansvarleg for spinninga.

Som de ser så har vi prøvd å få til så å seie alle aktivitetene som har gått tidlegare år, med unnatak av fredagstrimmen. Men det kan godt tenkjast at den også kjem på plass. Vi må ha litt erfaringar med korleis det kjem til å fungere.
Men uansett så blir Idrettsplassen ein svært viktig arena denne sesongen. Det er eit fantastisk anlegg som fortener hyppig bruk av oss. Og vi ser fram til det nyoppussa idrettsbygget neste år.

Uansett: VEL MØTT.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.